U bent hier:
  • Op het moment dat hackers bij jouw organisatie er met privacygevoelige gegevens vandoor gaan, zijn de gevolgen voor jouw rekening – ook juridisch. Toch is cybersecurity binnen bedrijven nog steeds niet zo vanzelfsprekend als een fatsoenlijk slot op de voordeur. En dat terwijl dit thema wel degelijk net zo veel aandacht verdient.

    Lees verder
  • Rekeningen, facturen, heffingen: leuker kan het er niet op gemaakt worden, wél makkelijker – om de Belastingdienst maar eens vrij te citeren. Zo redeneerde ook Rob van Zuuk van de gemeente Zaanstad, toen hij aan de slag ging met de optimalisatie van het debiteurenproces van de organisatie. Het resultaat na een mooie samenwerking met PayByLink: gebruiksvriendelijke QR-codes op de uitgaande facturen in de privaatrechtelijke sfeer.

    Lees verder
  • Door de coronapandemie werden deurwaarders beperkt in hun werkwijze door het wegvallen van persoonlijk contact. De mobiele pinautomaat kon niet langer worden gebruikt bij het ophalen van betalingen. Er moest een oplossing komen die betalingen op afstand mogelijk maakte. Cannock Chase Public ontwikkelde in samenwerking met PayByLink een eigen applicatie die deurwaarders deze mogelijkheid geeft: Cannock Pay.

    Lees verder
  • “Onze medewerkers op het Contactcenter hadden meer moeite met het overstappen op betaallinks dan onze gasten,” vertelt manager Financiën en ICT Rudy Herrema van Rederij Doeksen met een glimlach. “Maar ook zij waren er snel aan gewend, hoor. PayByLink maakt hun werk ook veel eenvoudiger.”

    Lees verder
  • “Als wij ’s ochtends een reeks polissen uitsturen met daarbij een betaallink voor de premie, dan zien we binnen enkele seconden al de eerste betalingen binnenkomen. Daarom maken we daar graag gebruik van. Het heeft echt een toegevoegde waarde voor onze relaties,” vertelt Michael Boon van Dekilometerverzekering.nl

    Lees verder
  • Kranten en nieuwssites publiceren vrijwel dagelijks berichten van geslaagde hacking of ransomware attacks. Cybercriminaliteit is de meest lucratieve vorm van criminaliteit en gaat mondiaal ver boven mensenhandel of drugshandel. Het kan een enorme impact hebben, maar niemand spiegelt het aan zijn eigen onderneming. Men ziet het als een 'ver van mijn bed show' vooral vanwege gebrek aan kennis. Reden voor OnlineRetailer om een digital meeting te organiseren over het topic cybersecurity...

    Lees verder
  • Retailers met een fysieke winkel hebben sloten op de deur, een degelijk alarmsysteem, brandblussers, een goede verzekering en ga zo maar door. Online daarentegen wordt er nauwelijks geïnvesteerd in goede beveiliging. Dat is meten met twee maten. Online dreigt echter ook gevaar. Sterker nog, online ben je misschien nog wel een groter potentieel doelwit. Investeren in degelijke beveiliging is cruciaal. U bent wettelijk zelfs verplicht uw website of webshop afdoende te beveiligen.

    Lees verder
  • Één van de eerste vereisten tegen cybercriminelen is het aanschaffen van een SSL-certificaat voor uw website. Surfen zonder HTTPS in de domeinnaam kan echt niet meer! Met de Trust Guard Vulnerability Scan kunt u nu ook de status van uw SSL-certificaten inzien en beheren.

    Lees verder
  • Om creditcardgegevens te mogen verwerken voor het aannemen van hotelreserveringen, moet iedere acceptant te allen tijde PCI DSS compliant zijn. Audits daarvoor brengen de nodige kosten met zich mee. LodgeGate, facilitator van hotelsoftware en geleid door Jan-Willem Moors, besloot het daarom over een andere boeg te gooien. In samenwerking met PayByLink werd een systeem ontwikkeld voor het versturen van betaallinks, dat online creditcardverificatie en directe betalingen via een...

    Lees verder
  • WebwinkelKeur vindt het belangrijk dat haar leden beschikken over een veilige webwinkel en dit wordt in het WebwinkelKeurmerk ‘veilig browsen’ getoond op de website. Om deze websitebeveiliging mogelijk te maken heeft WebwinkelKeur gekozen voor een samenwerking met Trust Guard, een online volwaardige website security scan voor het checken van de technische veiligheid van de webwinkel. Leden van WebwinkelKeur krijgen het eerste jaar 25% korting, bij verlenging standaard 15% korting.

    Lees verder
  • Klantgericht, dat is hoe Stuart Maclean, Head of Finance and Corporate Planning bij Brother UK, ons als PayByLink omschrijft. “Servicegerichtheid is voor ons een groot goed en voor PayByLink geldt precies hetzelfde. Zij hebben dezelfde instelling als wij. Daarom voelde het gelijk goed toen we hen voor het eerst ontmoetten.” Onlangs hebben we de implementatie van onze PayByLink-oplossing bij Brother UK afgerond.

    Lees verder
  • “Als je op een willekeurige website kijkt naar de laatste wijziging van de privacyverklaring, dan zie je dat die laatste wijziging vaak dateert van begin 2018; het moment dat de AVG officieel de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP) verving. Dat geeft wel aan hoe de AVG leeft bij bedrijven,” zegt Jeroen Bosch van Rosenthal van DPO Consult. “Met name op het vlak van een DPO scheelt er nog wel eens wat aan.”

    Lees verder
  • De overheid brede standaardisering van IPv6-adressen is in volle gang. De omzetting van IPv4 naar IPv6 brengt niet alleen het gebruik van nieuwe gestructureerde adresblokken met zich mee, maar ook veel verbeteringen op het gebied van security. Trust Guard biedt met haar nieuwe scantechnologie een oplossing voor bedrijven en overheidsorganisaties die al werken op basis van IPv6-adressen.

    Lees verder
  • Nu meer en meer patiëntgegevens in digitale dossiers zijn opgeslagen, is een beveiligde toegang tot deze gegevens echt noodzakelijk. Niet alleen om u te beveiligen tegen cybercriminelen, maar om er ook voor te zorgen dat alleen de juiste medewerkers toegang hebben tot de dossiers. Daarom worden ziekenhuizen verplicht een audit uit te voeren om de beveiliging te testen. Trust Guard helpt u bij het voorbereiden en uitvoeren van deze audit.

    Lees verder
  • “Ouwehands Dierenpark bestaat 88 jaar. Tot vorig jaar waren we vrijwel elke dag open. Nu zijn we in drie lockdowns al bijna 17 weken dicht,” vertelt Robin de Lange, directeur van het dierenpark in Rhenen. “Maar mensen steunen ons en de dieren enorm via donaties. Dat is echt geweldig om te zien.”

    Lees verder
  • De samenwerking tussen Safeshops en Business to You is een mooi voorbeeld van hoe twee organisaties elkaar kunnen versterken en samen tot een nóg completere dienstverlening kunnen komen. Aan het woord is Greet Dekocker, Managing Director bij Safeshops.

    Lees verder
  • Sinds Ticketcounter de samenwerking opzocht met PayByLink, kan de organisatie een veel flexibelere dienstverlening garanderen richting haar klanten. We gingen in gesprek met Mariska de Groot van Ticketcounter; het resultaat daarvan leest u in deze blog.

    Lees verder
  • Bekijk hoe u uw klanten naar uw betaalproces brengt door hen te laten betalen via een betaallink met QR-code. Stuur de link op het juiste moment en de betaling kan zo snel, veilig en zonder zorgen plaatsvinden.

    Lees verder
  • Bescherming van persoonsgegevens en het bewaken van dataveiligheid zijn één ding; daadwerkelijk à la minute acteren op rapportages en eventueel maatregelen treffen, is twee. Des te belangrijker is het daarom dat u de beschikking heeft over actuele en duidelijke informatie binnen uw organisatie.

    Lees verder
  • Sinds de leden van verschillende bibliotheken in Gelderland hun contributie kunnen betalen via een e-maillink, zijn de betaalsnelheid en het gebruikersgemak omhoog geschoten. Wat daarachter zit: een mooie samenwerking tussen ICT-specialist Actacom en PayByLink. We spraken erover met Wim Ongena van Actacom.

    Lees verder
  • Bekijk hoe PayByLink helpt bij het afhandelen van betaalverzoeken en hoe u tegelijkertijd voldoet aan de SCA (Strong Customer Authentication) wetgeving.

    Lees verder
  • Stichting GeefGratis en Business to You gaan way back – en daar zijn we trots op. Sinds enige tijd werkt Geef.nl met Trust Guard en het bijbehorende seal op de website; voor ons een mooie gelegenheid om eens bij te praten met oprichter Jordan van Bergen.

    Lees verder
  • Als u een webshop runt, wilt u dat uw klanten op u kunnen bouwen. Dat ze hun gegevens met een gerust hart aan u kunnen toevertrouwen in de wetenschap dat de beveiliging in orde is. In deze blog daarom alles over het Trust Guard-keurmerk: fijn voor uw klant, goed voor uw credibility.

    Lees verder
  • Het is niet de vraag óf u gehackt wordt, maar wannéér. En als het gebeurt, is het essentieel dat u kunt aantonen dat u er alles aan heeft gedaan om bedrijfs- en persoonsgegevens te beveiligen. Maar hoe bewijst u dat dan?

    Lees verder
  • Op 14 en 15 oktober stonden wij met een stand op de e-Commerce beurs in Kortrijk. Op de beurs hebben wij laten zien hoe Trust Guard u kan helpen bij het veilig houden van de gegevens van uw klanten.

    Lees verder
  • Per toeval stuitte Mike Mann, Head of Finance bij de Britse loodgietersgroothandel Williams, op PayByLink tijdens een zoektocht op internet. Niet veel later was een mooie samenwerking een feit. We vroegen Mann naar zijn ervaringen. “Het is ongelooflijk hoe snel de implementatie is verlopen.”

    Lees verder
  • Of het nu een kopje koffie bij de kiosk is of een paar euro parkeergeld bij de automaat: dankzij zogeheten onbemande elektronische betaaloplossingen is een betaling binnen een mum van tijd voltooid zonder dat daar een caissière voor hoeft te worden ingezet. Aan het woord is Jan Gepko de Haan, countrymanager bij Ingenico.

    Lees verder
  • Om optimale veiligheid voor uw website te kunnen bieden én te kunnen blijven garanderen, staat de productontwikkeling van Trust Guard nooit stil. Wij delen in deze blog graag de meest recente innovaties met u.

    Lees verder
  • Misschien heeft u ze al zien rijden in Amsterdam: de 100 gloednieuwe Renault ZOE’s van Fetch car sharing. De auto’s zijn sinds begin deze maand te huur dankzij een prachtige samenwerking tussen Fetch, Renault en PayByLink. Een mooi deelautoproject waar we trots op zijn!

    Lees verder
  • Ook al is het beheer van uw website in handen van een ander, u bent te allen tijde zélf juridisch verantwoordelijk. Wat dat inhoudt en hoe u preventieve maatregelen kunt nemen om boetes of zelfs erger te voorkomen, dat leest u in deze blog.

    Lees verder
Trust Guard