You are here:

Inschrijven B2U-nieuwsbrief

E-mailadres


 • Als u meerdere betaalmethoden aanbiedt, wilt u dan opgezadeld zitten met de rompslomp rondom diverse contracten, verschillende rapportages, meerdere ongelijktijdige (netto)-uitbetalingen op uw bank en complex afletteren van orders versus uitbetalingen? Nee, natuurlijk niet. Dat moet anders kunnen! Dat kan met Ingenico Collect; met slechts één technische koppeling, één contract, één rapportage inclusief kosten per betaalmethode en één uitbetaling op uw bank. Da's pas gemakkelijk!

  Read more
 • Wie kent ze niet? De wat ‘klinische’, witte, wat rommelige en statische betaalpagina’s uit het Ogone-tijdperk? Aan de standaard layout was al in geen jaren meer gesleuteld, maar daar is nu verandering in gekomen: Ingenico heeft namelijk nieuwe, frisse templates ontwikkeld!

  Read more
 • Ingenico heeft een drietal nieuwe betaalterminals op de markt gebracht. Aan alles is gedacht: van ergonomische verbeteringen en een betere feeling van de toetsen tot stootbumpers die voorkomen dat de terminal van de balie af schuift. Ook zijn de multimediamogelijkheden uitgebreid; lees hierover alles in deze nieuwe blog.

  Read more
 • Tijdens het technische traject dat komt kijken bij de aansluiting op een internetkassa, is het fijn als u een vast aanspreekpunt hebt waar u altijd terecht kunt met vragen. Het Ingenico-team zit daarom dag in, dag uit voor u klaar. Misschien heeft u hun stem al eens gehoord, maar is het niet interessant om eens kennis te maken met de personen achter de stemmen?

  Read more
 • Het innen van periodieke transacties is een vak apart. De bedragen kunnen variëren in hoogte en frequentie en klanten komen uit verschillende landen. Daarnaast worden er zowel creditcards als SEPA-machtigingen gebruikt. Dit maakt het innen een complexe aangelegenheid, want vaak heeft u als bedrijf meerdere oplossingen nodig met eigen integraties en workflows…. Hoe makkelijk zou het dan zijn als voor al deze zaken één koppeling bestaat? Alvast een kleine spoiler: die bestaat.

  Read more
 • U heeft een webwinkel of doet internationale verkopen via internet. Heeft u daarbij enig idee aan hoeveel nationaliteiten u verkoopt? Dat zijn er hoogstwaarschijnlijk veel meer dan alleen de Nederlandse, maar faciliteert u hen wel met de betaalmethode die voor hen het gemakkelijkst is?

  Read more
 • Aan de balie en op kantoor kwam Angelina Motzo van XO Hotels keer op keer dezelfde problemen tegen. Gasten bleken ofwel vantevoren hun reservering niet betaald te hebben, ze wilden voor een ander betalen en moesten veel moeite doen met autorisatieformulieren, óf ze vroegen kort voor hun reservering hun geld terug, waardoor het hotel met een lege kamer kwam te zitten.

  Read more
 • Sinds web developer Ronald van Dijk via Business to You reseller werd van Ingenico, valt er een last van zijn schouders en van die van zijn klanten. "Het maandenlange wachten op de koppeling met een internetkassa is verleden tijd. Ik heb nergens meer omkijken naar."

  Read more
 • Inwoners verwachten inmiddels dat ze voor hun eLoket-transacties online kunnen betalen. Partners als PinkRoccade, Centric, Decos, SIMgroep en Exxellence hebben de internetkassa van Ingenico al gekoppeld aan hun zaaksystemen. Maar er zijn nog veel processen waarbij de facturen en betaalstromen niet online verlopen.

  Read more
 • “De bescherming van persoonsgegevens en e-commerce transacties zijn vertrouwens ‘musts’, juridisch maar uiteindelijk ook commercieel!”

  Read more
 • We staan bekend om onze producten, maar wie zijn we eigenlijk? Gedurende het jaar geven we een kijkje achter de schermen. We beginnen bij degene die 17 jaar geleden Business to You inschreef bij de Kamer van Koophandel: Hans Bouman, de eigenaar.

  Read more
 • Sinds begin dit jaar verkoopt B2U POS-betaalterminals van Ingenico. Ja inderdaad, dé Ingenico, de wereldwijde marktleider! Deze partij heeft Ogone, oftewel de bekende internetkassa, overgenomen. Aangezien wij sinds 2002 preferred partner zijn, is het voor ons een logische stap om ook de betaalterminals van Ingenico aan te bieden!

  Read more