Ingenico Link/2500

De Link/2500 is slim, slank en eenvoudig. Kortom betaalbaarheid op zijn best.

De hoogste beveiligingsgraad

De Link/2500 is PCI-PTS 5.x gecertificeerd. Het Telium TETRA besturingssysteem maakt gebruik van de laatste cryptografische schema's met toekomstbestendige sleutellengte.

Alle betaalmethoden

Naast EMV Chip & PIN, swipe en onderteken, ondersteunt de Link/2500 de breedste range contactloze standaarden, waardoor het gebruik van NFC-coupons en wallets mogelijk wordt.

Maximale netwerkbeschikbaarheid

In één enkele terminal beschikt de Link/2500 over een volledig spectrum aan draadloze verbindingsopties (3G, fallback GPRS, Dual SIM, Bluetooth en WiFi), wat flexibiliteit biedt aan mobiele verkopers, terwijl de communicatiekosten worden geoptimaliseerd.

Ontwikkeld voor toegankelijkheid

Dankzij een geïntegreerde luidspreker die vocale hulp kan bieden en een echt mechanisch toetsenbord met verhoogde markering, is de Link/2500 gebouwd voor het meest veeleisende gebruik.

Ontwikkeld voor mobiliteit

Met een lichtgewicht en robuust ontwerp op zakformaat is de Link/2500 is het perfecte zakelijke acceptatiepunt voor mobiele verkopers.

Gebruikersvriendelijke en intuïtieve interface

De Link/2500 heeft een vooruitstrevend ontwerp en is klantgericht dankzij de weergavemogelijkheden op een helder 2,4 '' kleuren touchscreen en een USB-C connector die ondersteboven kan worden aangesloten.

Veilig Telium TETRA besturingssysteem

Het Telium TETRA besturingssysteem is de perfecte combinatie van 30 jaar ervaring van Ingenico Group en de gebruiksvriendelijkheid van de interface. Het bevat de beste beveiligingsmechanismen om de privacy van transacties te beschermen en maakt tegelijkertijd gebruik van het unieke Ingenico portfolio in betaalapplicaties.

Digitale ontvangst van kassabonnen

De Link/2500 minimaliseert de ecologische voetafdruk dankzij de papierloze benadering die mogelijk wordt gemaakt door de digitale ontvangstmogelijkheid. Hierdoor wordt tegelijkertijd de Total Cost of Ownership verkleind.

Technische informatie

Heeft u meer technische informatie nodig? Raadpleeg gerust de Technische specificaties

De voordelen van de Ingenico Link/2500-terminal

  • Specifiek flexibel ontworpen voor de acceptatie van alle betaalmethoden inclusief NFC/contactloos, Apple Pay en Samsung Pay.
  • Optimaliseer uw betaaloplossing voor elke bestaande infrastructuur dankzij volledig veelzijdige verbindingsopties.
  • Betaalacceptatie binnen handbereik. De ideale betaalterminal voor drukke mobiele verkopers.