Ingenico iUI120

Slimme betaalmanagement module voor verkoop- en parkeer self-service business

De hoogste beveiligingsgraad

Deze configuratie is volledig conform de PCI PTS 4.x standaard en voldoet aan de hoogste en nieuwste verplichte hardware- en softwarevereisten. De iUI120B voldoet ook aan het open protocol en SRED-modules.

Alle betaalopties

Wanneer de iUI120 is aangesloten op een iUR255, op een IUC150 of een iUC280, dan is het mogelijk EMV Chip & PIN en Magneetkaart-transacties en/of contactloze transacties in kiosken op te starten. Hierbij worden de laatste beveiligingsnormen in acht genomen en wordt de klanteninteractiviteit verbeterd. Met deze oplossing die geen gebruik maakt van de Cardholder Verification Method (CVM), zijn transacties eenvoudiger en sneller.

Zeer robuust

Dankzij het robuuste ontwerp is de iSelf-serie bestand tegen de meest veeleisende buitenomgevingen en een breed scala aan zware omgevingscondities. De contactloze apparaatcomponenten zijn bestand tegen vandalisme (IK10) en extreme weersomstandigheden.

Telium 2 Technologie

Telium 2 Technology is het resultaat van 30 jaar ervaring die Ingenico heeft in de betaalindustrie. Beveiligd, sterk geïntegreerd en snel. Hierdoor is Telium het beste platform van de wereld om betaaldiensten aan te bieden. Het biedt een volledig schaalbaar, betrouwbaar besturingssysteem dat is ingebouwd in de 22 miljoen terminals die wereldwijd worden ingezet. 

Gemakkelijke integratie

De compacte en modulaire iSelf Series-apparaten van Ingenico zijn ingebed in hun behuizing en geïntegreerd volgens de European Vending Association (EVA) norm. Onderhoud vereist geen extra apparatuur en de apparaten kunnen worden bijgewerkt met het iUI120B onderhoudsscherm en toetsenbord. Door deze flexibiliteit is de communicatie met het volledige kiosksysteem buitengewoon simpel.

Flexibele communicatie en connectiviteit

De iSelf-reeks biedt een breed scala aan geïntegreerde functies om te communiceren met kiosken, acquirers, hosts of service providers (telemetrie) en om geavanceerd onderhoud te faciliteren. Het omvat USB (slave, master), RS232, MDB (slave, optionele master), Ethernet en optionele GPRS, die voldoen aan de meeste kiosksysteemvereisten.

Eco-vriendelijk

De stand-by modus garandeert optimale energie-efficiëntie. Ingenico zet zich in voor de bescherming van het milieu. De Ingenico productiefaciliteiten zijn ISO 14001-gecertificeerd.

Technische informatie

Heeft u meer technische informatie nodig? Raadpleeg gerust de Technische specificaties

De voordelen van de Ingenico iUI120 inbouwterminal

  • Sta betaling toe van transacties met een lage waarde via EMV-chip en magneetstrip, door de iUI120 te combineren met contact en contactloze lezers.
  • Eenvoudige implementatie met snelle installatie en geen inbedrijfstelling.
  • Bied een flexibel bereik aan verbindingen en connectiviteit om transactiebeheer in te kunnen schakelen.
  • Zorg voor een geavanceerde onderhoudsinterface via een ingesloten toetsenbord en display.