Ingenico iUC280

Complete contact & contactloze betaalmodule voor self-service business

De hoogste beveiligingsgraad

De iUC280 is klaar voor PCI PTS 4.x en voldoet aan de hoogste en laatste verplichte hardware en softwarevereisten. De iUC280 voldoet ook aan SRED en biedt flexibele opties met Open Protocol-modules.

Alle betaalopties, inclusief contactloos/NFC

De iUC280 accepteert alle contactloze / NFC-betalingen en de nieuwe gebruikstoepassingen zoals als e-wallets en ticketing. Het apparaat is klaar voor gebruik van MasterCard PayPass™ en Visa PayWave™ en ondersteunt alle EMV contactloze kaarten. Daarnaast zijn er EMV Chip- en Magneetstrip-transacties zonder PIN-invoer mogelijk, waarbij rekening worden gehouden met internationale regelgeving.

Gebruikersvriendelijk ontwerp

Via een enkele en gebruiksvriendelijke interface heeft de iUC280 alle betaalmethoden ingesloten. Dankzij het slanke en compacte ontwerp zijn transacties eenvoudiger, sneller en eenvoudiger veilig. De grafische display heeft een hoog contrast en de aanraaktoetsen bieden gebruikers duidelijke begeleiding, waardoor de interactiviteit verbetert.

Zeer robuust

Dankzij het robuuste ontwerp is de iSelf-serie bestand tegen de meest veeleisende buitenomgevingen en een breed scala aan zware omgevingscondities. Het iUC280-apparaat is bestand tegen vandalisme (IK10) en extreme weersomstandigheden.

Telium 2 Technologie

Telium 2 Technology is het resultaat van 30 jaar ervaring die Ingenico heeft in de betaalindustrie. Beveiligd, sterk geïntegreerd en snel. Hierdoor is Telium het beste platform van de wereld om betaaldiensten aan te bieden. Het biedt een volledig schaalbaar, betrouwbaar besturingssysteem dat is ingebouwd in de 22 miljoen terminals die wereldwijd worden ingezet. 

Gemakkelijke integratie

De compacte en modulaire iSelf-serie apparaten zijn ingebouwd in hun behuizing en geïntegreerd volgens de European Vending Association (EVA) norm. Onderhoud vereist geen extra apparatuur en de apparaten worden geüpdatet met de iUI120.

Flexibele communicatie en connectiviteit

De iUC280 moet via USB of RS232 verbonden worden met de iUI120, die voorziet een volledige set connectiviteit en verbindingen (inclusief USB, RS232, MDB, Ethernet, GPRS en Bluetooth). Omdat het apparaat voldoet aan de meeste kiosk-systeemvereisten, kan het communiceren met kiosken, acquirers, hosts of service providers (telemetrie).

iUC285: de standalone versie, ontworpen voor geavanceerde verkoopautomaten

Als standalone versie biedt de iUC285 dezelfde functies als de iUC280. Eenmaal verbonden met een pc-moederbord, profiteert dit apparaat van alle verbindingen en connectiviteit geleverd door de PC.

Eco-vriendelijk

De stand-by modus garandeert optimale energie-efficiëntie. Ingenico zet zich in voor de bescherming van het milieu. De Ingenico productiefaciliteiten zijn ISO 14001-gecertificeerd.

Technische informatie

Heeft u meer technische informatie nodig? Raadpleeg gerust de Technische specificaties

De voordelen van de Ingenico iUC280 inbouwterminal

  • Accepteer alle betaalmethoden met een enkele module waarin drie lezers (NFC/contactloos, Chip zonder PIN, magneetstrip) zijn geïntegreerd.
  • Integreer eenvoudig geldloze oplossingen in alle verkoopautomaten met een volledige buitenmontage.
  • Combineer de iUC280 met de iUI120 voor een complete oplossing.
  • Kies de iUC285 standalone oplossing voor geavanceerde eisen m.b.t. uw verkoopautomaten.