Ingenico iUC180B

Simpele en flexibele onbeheerde contactloze betaaloplossing voor self-service business

PCI PTS veiligheidsniveaus

De iUC180B is conform de PCI PTS 3.x standaard en voldoet aan verplichte hardware en software beveiligingsvereisten. De iUC180B voldoet ook aan het open protocol en SRED-modules.

Contactloos/NFC betaling

Het contactloze apparaat maakt alle contactloze betalingen en nieuwe gebruikstoepassingen mogelijk zoals e-wallet en ticketing. De iUC180B is MasterCard PayPass™ en Visa PayWave™ -gecertificeerd en ondersteunt alle EMV contactloze kaarten in overeenstemming met internationale regelgeving.

Alle betaalopties

Wanneer de iUC180B is aangesloten op een iUR255, dan is het mogelijk EMV Chip & PIN en Magneetkaart-transacties in kiosken op te starten. Hierbij worden de beveiligingsnormen in acht genomen en wordt de klanteninteractiviteit verbeterd. Met deze oplossing die geen gebruik maakt van de Cardholder Verification Method (CVM), zijn transacties eenvoudiger en sneller.

Zeer robuust

Dankzij het robuuste ontwerp is de iSelf-serie bestand tegen de meest veeleisende buitenomgevingen en een breed scala aan zware omgevingscondities. De contactloze apparaatcomponenten zijn bestand tegen vandalisme (IK10) en extreme weersomstandigheden.

Telium 2 Technologie

Telium 2 Technology is het resultaat van 30 jaar ervaring die Ingenico heeft in de betaalindustrie. Beveiligd, sterk geïntegreerd en snel. Hierdoor is Telium het beste platform van de wereld om betaaldiensten aan te bieden. Het biedt een volledig schaalbaar, betrouwbaar besturingssysteem dat is ingebouwd in de 20 miljoen terminals die wereldwijd worden ingezet. 

Gemakkelijke integratie

De compacte en modulaire iSelf Series-apparaten van Ingenico zijn ingebed in hun behuizing en geïntegreerd volgens de European Vending Association (EVA) norm. Onderhoud vereist geen extra apparatuur en de apparaten kunnen worden bijgewerkt met het iUC180B onderhoudsscherm en toetsenbord. Door deze flexibiliteit is de communicatie met het volledige kiosksysteem buitengewoon simpel.

Gebruikersvriendelijk

De iSelf-serie biedt een eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken klanteninterface met een felgekleurd display met achtergrondverlichting, LEDs en functietoetsen, waardoor het gebruik ervan een plezierige ervaring wordt. Transflectieve technologie stelt de iSelf-serie in staat om in alle lichtomstandigheden te werken.

Flexibele communicatie en connectiviteit

De iSelf-reeks biedt een breed scala aan geïntegreerde connectiviteitsfuncties om te communiceren met kiosken, acquirers, hosts of service providers (telemetrie). Het omvat USB (slave, master), RS232, MDB (slave, optionele master), Ethernet en optionele GPRS, die voldoen aan de meeste kiosksysteemvereisten.

Eco-vriendelijk

De stand-by modus garandeert optimale energie-efficiëntie. Ingenico zet zich in voor de bescherming van het milieu. De Ingenico productiefaciliteiten zijn ISO 14001-gecertificeerd.

Technische informatie

Heeft u meer technische informatie nodig? Raadpleeg gerust de Technische specificaties

De voordelen van de Ingenico iUC180B inbouwterminal

  • Maak gebruik van Ingenico onbemande oplossingen om eenvoudig contactloos betalen te integreren in uw self-service business.
  • Schakel de nieuwste contactloze betalingen in en nieuwe gebruikstoepassingen zoals als NFC e-wallet.
  • Verwijder complexiteit uw betalingen en beveiliging.
  • Integreer contactloze betalingen met de beste flexibiliteit in zijn klasse.