Ingenico iSelf Series / TRIO

Complete onbeheerde betaaloplossingen voor self-service business

De hoogste beveiligingsgraad

De iSelf-serie voldoet aan de laatste verplichte hardware- en softwarevereisten. De volledige configuratie is conform de PCI-PTS 4.x standaard, zorgt voor beveiligde gegevens en maakt tegelijkertijd hoogst beveiligde transacties mogelijk. De serie voldoet ook aan open protocol en SRED-modules.

Alle betaalopties

De iUP250LE + iUR250 maken EMV Chip en PIN, Magneetstrip-transacties in kiosken mogelijk. Beveiligingsstandaarden worden hierbij in acht genomen en dit zorgt voor een verbetering van de interactiviteit met klanten. Transacties zijn eenvoudiger, sneller en veiliger.

Contactloze acceptatie

De iUC150B biedt contactloze betalingsmogelijkheden, waardoor e-wallet en andere nieuwe betaaltoepassingen kunnen worden gebruikt. Het voldoet ook aan normen zoals MasterCard PayPass™, Visa PayWave™ en EMV contactloze kaarten. Kijk voor meer informatie bij de Technische specificaties van de iUC150B.

Zeer robuust

Dankzij het robuuste ontwerp is de iSelf-serie bestand tegen de meest veeleisende buitenomgevingen en een breed scala aan zware omgevingsomstandigheden. Toetsenbord, kaartlezer en contactloze apparaatcomponenten zijn bestand tegen vandalisme (IK10) en extreme weersomstandigheden.

Telium 2 Technologie

Telium 2 Technology is het resultaat van 30 jaar ervaring die Ingenico heeft in de betaalindustrie. Beveiligd, sterk geïntegreerd en snel. Hierdoor is Telium het beste platform van de wereld om betaaldiensten aan te bieden. Het biedt een volledig schaalbaar, betrouwbaar besturingssysteem dat is ingebouwd in de 30 miljoen terminals die wereldwijd worden ingezet. 

Simpele integratie

De compacte en modulaire iSelf-serie apparaten zijn ingebouwd in hun behuizing en geïntegreerd volgens de standaarden van de European Vending Association (EVA) / International Metalic Bezel (IMB). Onderhoud vereist geen extra apparatuur en het updaten is simpel met de iUP250 display en toetsenbord. De flexibiliteit zorgt ervoor dat het communiceren met het hele kiosksysteem nog nooit zo simpel is geweest.

Gebruikersvriendelijk

De iSelf-serie biedt een eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken klanteninterface met een felgekleurd display met achtergrondverlichting, LEDs en functietoetsen, waardoor het gebruik ervan een plezierige ervaring wordt. Transflectieve technologie stelt de iSelf-serie in staat om in alle lichtomstandigheden te werken.

Laag energieverbruik

Dankzij 2 nieuwe slaapstanden voor licht (inactief / gemengd), bereikt de IUP250LE het laagste energieverbruik van de markt. Met minder dan 2 mA voor de volledige configuratie en een kortere ontwaaktijd, voldoet deze configuratie aan de eisen die gelden voor specifieke gebruikssituaties, zoals het parkeren op straat.

Eco-vriendelijk

De stand-by-modus garandeert optimale energie-efficiëntie. Ingenico zet zich in voor de bescherming van het milieu. De Ingenico productiefaciliteiten zijn ISO 14001-gecertificeerd.

Technische informatie

Heeft u meer technische informatie nodig? Raadpleeg gerust de Technische specificaties

De voordelen van de Ingenico iSelf Series / TRIO

  • Gebruik de onbeheerde oplossingen voor een simpele integratie van geldloze betalingen in uw self-service business. 
  • Accepteer alle betaalmiddelen en voldoe aan de laatste standaarden.
  • Verlaag de implementatie-complexiteit van betalingen en beveiliging dankzij de volledige PCI PTS v4-configuratie.
  • Adresseer alle self-service marktsegmenten: Retail, Hospitality, Olie, Transport en Verkoopautomaten.
  • Schakel nieuwe Low Energy-slaapstandmodi met kortere wektijden in.