Ingenico iSelf Series / DUO

Compacte onbeheerde betaaloplossingen voor self-service business

De hoogste beveiligingsgraad

Deze configuratie is volledig conform de PCI PTS 4.x standaard en voldoet aan de hoogste en nieuwste verplichte hardware- en softwarevereisten. De oplossing voldoet ook aan SRED en biedt flexibele opties met Open Protocol-modules.

3 readers in 1 module, inclusief contactloos/NFC

De iUC250 is een multiple reader die alle contactloze / NFC-betalingen en nieuwe gebruikstoepassingen zoals e-wallets en ticketing accepteert. De reader voldoet ook aan standaarden zoals MasterCard PayPass, VisaPayWave en EMV contact en contactloze kaarten.

Gebruiksvriendelijk ontwerp

De oplossing biedt een eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken klanteninterface met een felgekleurd display met achtergrondverlichting, LEDs en functietoetsen, waardoor het gebruik ervan een plezierige ervaring wordt. Dankzij het slanke en compacte ontwerp zijn transacties eenvoudiger, sneller en veilig.

Zeer robuust

Dankzij het robuuste ontwerp (IK10) en de hoge bescherming tegen water (IP54) is de iSelf-serie bestand tegen de meest veeleisende omstandigheden (binnen en buiten) en een breed scala aan zware omgevingscondities.

Laag energieverbruik

Dankzij 2 nieuwe slaapstanden voor licht (inactief / gemengd), bereikt de IUP250LE het laagste energieverbruik van de markt. Met minder dan 2 mA voor de volledige configuratie en een kortere ontwaaktijd, voldoet deze configuratie aan de eisen die gelden voor specifieke gebruikssituaties, zoals het parkeren op straat.

Simpele mechanische integratie

De integratie van de betaalconfiguratie in een kiosk of verkoopautomaat is bijzonder simpel. Er zijn slechts 2 modules die geïntegreerd moeten worden en iUC250 kan van buiten de kiosk worden verbonden. De compacte en modulaire apparaten van Ingenico zijn ingebed in hun behuizing en geïntegreerd volgens de European Vending Association (EVA) marktstandaard.

Telium 2 Technologie

Telium 2 Technology is het resultaat van 30 jaar ervaring die Ingenico heeft in de betaalindustrie. Beveiligd, sterk geïntegreerd en snel. Hierdoor is Telium het beste platform van de wereld om betaaldiensten aan te bieden. Het biedt een volledig schaalbaar, betrouwbaar besturingssysteem dat is ingebouwd in de 30 miljoen terminals die wereldwijd worden ingezet. 

Eco-vriendelijk

De stand-by-modus garandeert optimale energie-efficiëntie. Ingenico zet zich in voor de bescherming van het milieu. De Ingenico productiefaciliteiten zijn ISO 14001-gecertificeerd.

Technische informatie

Heeft u meer technische informatie nodig? Raadpleeg gerust de Technische specificaties

De voordelen van de Ingenico iSelf Series / DUO

  • Maak gebruik van onbeheerde oplossingen van Ingenico voor een eenvoudige integratie van geldloze betaling in uw self-service business.
  • Accepteer alle betaalmiddelen en voldoe aan de laatste standaarden.
  • Verlaag de complexiteit in de implementatie van betalingen en beveiliging dankzij een volledige PCI PTS v4-configuratie.
  • Adresseer alle zelfbedieningsmarksegmenten: Retail, Hospitality, Olie, Transport en Verkoopautomaten.
  • Schakel nieuwe Low Energy-slaapstand modi met kortere wektijden in.